المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

دیدار هیأت آمریکایی با نخست‌وزیر عراق

دیدار هیأت آمریکایی با نخست‌وزیر عراق هیأتی از آمریکا به همراه سفیر واشنگتن در بغداد با نخست‌وزیر عراق در زمینه‌های مختلفی از جمله توافق چارچوب راهبردی گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۴۱

به گزارش راهبرد معاصر،  شماری از اعضای کنگره آمریکا به ریاست سناتور «مارک تاکانو» و با حضور «آلینا رومانسکی» سفیر واشنگتن در عراق، امروز (جمعه)، در بغداد با «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

 

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، مارک تاکانو که ریاست کمیته امور کهنه‌سربازان آمریکایی را در کنگره برعهده دارد، در این دیدار، انتخاب محمد شیاع السودانی به عنوان نخست‌وزیر عراق را تبریک گفته است.

 

طبق این گزارش، «در این دیدار دو طرف به روابط دوجانبه عراق و ایالات متحده، روند جنگ با تروریسم، عملکرد نیروهای عراقی در تعقیب عناصر تروریستی باقیمانده از داعش پرداخته‌اند و همچنین تقویت روابط و شراکت [دو کشور] در زمینه‌های مختلف طبق توافق چارچوب راهبردی به‌ویژه در زمینه همکاری برای مقابله با تغییرات آب‌وهوایی و تلاش برای جلوگیری از کمبود آب را مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند».

 

نخست‌وزیر عراق در این دیدار به «اهمیت روابط با آمریکا و تلاش عراق برای تأکید بر روابطی متوازن با کشورهای اطراف و جهان در راستای حفظ حاکمیت ملی عراق و حمایت از ثبات منطقه و جهان» اشاره کرده است.

 

محمد شیاع السودانی، اوایل ماه گذشته، به عنوان مأمور تشکیل کابینه عراق انتخاب شد و توانست رأی اعتماد پارلمان عراق را کسب کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار